Odigrana utakmica ''Vatrenih i humanih zvijezda

U sklopu humanitarnog projekta "Hercegovina Vukovaru” kojeg je pokrenula udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju aktivizma u subotu je u dvorani Pecara na Širokom Brijegu pred oko 500 gledatelja odigrana i humanitarna malonogometna utakmica “Vatrenih i humanih zvjezda” na kojoj je prikupljeno oko 2.500 maraka za siromašne obitelji i djecu u Vukovaru.
 
 
U zanimljivoj nogometnoj predstavi uspješnija momčad bi je ona domaćinske ekipe Humanih zvijezda od momčadi koja je nastupala za Vatrene te sasvim zasluženo pobijedila rezultatom 7:4. Rezultat je ipak u drugom planu, a najvažnije je da su se prikupila određena sredstva za pomoć siromašnim vukovarskim obiteljima. Dio sredstava biti će doniran i obitelji hrvatskog branitelja Tihomira Purde.
 
Predsjednik udruge Korektiv Dalibor Ravić, veliki ljubitelj nogometa, organizirao je ovu utakmicu kojoj su se pridružili sportaši i glazbenici.
 
 
Bivše nogometne veličine koje su nastupale za Vatrene su, pak, predvodili Ivica Šurjak, Ante Miše, Darko Miladin, Ivica Mornar, Vlatko Đolonga, Rade Bubalo, Denis Putnik, Joško Španjić i Zdenko Adamović dok su među Humanim zvjezdama nastupili Krunoslav Jurčić, Stanko Bubalo, Zvonimir Deranja, Igor Musa, Robert Grbešić, Ivan Mikulić, Anđelko Marušić, a utakmicu su sudili Hrvoje Eceg i Mario Miličević.
''Ovo je bilo jedno novo okupljanje Humanih zvijezda koje su tamo 90-ih imale svoj vrhunac. Premda ovo nije naš posao, željeli smo primjerom pokazati da je život pomagati drugima, kazao je Dalibor Ravić, koji je zahvalio svima koju su se na bilo koji način uključili u humanitarni projekt ''Hercegovina Vukovaru''.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Ivan Mikulić, Širokobriješke mažoretkinje i reinkarnacija "Elvisa Presleya". Program su vodili Misijana Brkić Milinković i Marinko Karačić.


Humanitarni projekt ''Hercegovina Vukovaru“ okončava 31. ožujka, a svi dobri ljudi koji nisu bili na utakmici te žele pomoći i izravno se uključiti u realizaciju projekta ''Hercegovina Vukovaru'' to mogu učiniti pozivom na humanitarni telefonski broj 092 890 828 ili slanjem SMS poruke na 063 888 73.