Početna stranica

Kupovinom čestitke pomažete osobama s oslabljenim srcem

Kupovinom Božićno-novogodišnje čestitke s motivom Crkve “Uznesenja Blažene djevice Marije na nebo” s sniježnim pokrivačem, pomažete ostvarenju realizacije plemenitog projekta nabave HOLTER EKG za potrebe svih žitelja Širokog Brijega.
Ovu plemenitu akciju pokrenula je udruga Korektiv u suradnji s Domom zdravlja Široki Brijeg.
Detaljnije... Izvukli i popravili klupe koje su vandali razbili i bacili u Lišticu

Članovi udruga Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg izvukli su klupe koje su nedavno vandali – pojedinci u svom destruktivnom pohodu po Borku bacali u rijeku Lišticu. Jednu klupu koju su vandali razbili, članovi spomenutih udruga su popravili i stavili je na mjesto uz šetnicu gdje se ranije nalazila, a kao podsjetnik na vandalizam razbijenu klupu izvučenu iz rijeke postavili su u blizini zgrade Vlade ŽZH. Opširnije >>>

 
 
 

 
Kante za otpatke u Borku nakon 30 godina


Pored šetališta „Borak“ uz rijeku Lišticu, a u sklopu projekta“ Izgradnje pješačko-biciklističke staze“, Inicijativa za Široki Brijeg i Korektiv postavili su kante za smeće. Riječ je o prvim kantama ikada postavljenim uz rijeku Lišticu nakon 30-ak godina.

Za samo tri dana (tri subote) 50- članova spomenutih udruga napravilo je posao kojega mjerodavne institucije nisu uspjevale napraviti kroz desetljeća. Mladi ljudi, zasukali su rukave, te se primili posla. 

Opširnije >>>NATJEČAJ

Dragi studenti, obavještavamo vas da udruga „KOREKTIV“ (www.korektiv.org) iz Širokog Brijega u suradnji sa Studentskim zborom Akademije likovnih umjetnosti na Širokom Brijegu objavljuje N A T J E Č A J za idejno rješenje izgleda klupa i koševa za smeće na novoj  šetnici uz rijeku Lišticu u Širokom Brijegu. Preuzimanje - Download  


 
HUMANITARNA AKCIJA U TIJEKU

Odigrana humanitarna malonogometna utakmica
U sklopu humanitarnog projekta "Hercegovina Vukovaru” kojeg je pokrenula udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju aktivizma u subotu je u dvorani Pecara na Širokom Brijegu pred oko 500 gledatelja odigrana i humanitarna malonogometna utakmica “Vatrenih i humanih zvjezda”.
Opširnije >>>
 
 

Poštovani posjetitelji,
U tijeku je humanitarn akacija "Hercegovina Vukovaru".
Opširnije >>