Vi ste na stranici : Početna stranica / Vijesti 
Vijesti

 • Kupovinom čestitke pomažete osobama s oslabljenim srcem
  Kupovinom Božićno-novogodišnje čestitke s motivom Crkve “Uznesenja Blažene djevice Marije na nebo” s sniježnim pokrivačem, pomažete ostvarenju realizacije plemenitog projekta nabave HOLTER EKG za potrebe svih žitelja Širokog Brijega.

 • Izvukli i popravili klupe koje su vandali razbili i bacili u Lišticu

  Članovi udruga Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg izvukli su klupe koje su nedavno vandali – pojedinci u svom destruktivnom pohodu po Borku bacali u rijeku Lišticu. Jednu klupu koju su vandali razbili, članovi spomenutih udruga su popravili i stavili je na mjesto uz šetnicu gdje se ranije nalazila, a kao podsjetnik na vandalizam razbijenu klupu izvučenu iz rijeke postavili su u blizini zgrade Vlade ŽZH.

 • Kante za otpatke u Borku nakon 30 godina

  Pored šetališta „Borak“ uz rijeku Lišticu, a u sklopu projekta“ Izgradnje pješačko-biciklističke staze“, Inicijativa za Široki Brijeg i Korektiv postavili su kante za smeće. Riječ je o prvim kantama ikada postavljenim uz rijeku Lišticu nakon 30-ak godina. Za samo tri dana (tri subote) 50- članova spomenutih udruga napravilo je posao kojega mjerodavne institucije nisu uspjevale napraviti kroz desetljeća. Mladi ljudi, zasukali su rukave, te se primili posla.

 • Odigrana utakmica ''Vatrenih i humanih zvijezda
  U sklopu humanitarnog projekta "Hercegovina Vukovaru” kojeg je pokrenula udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju aktivizma u subotu je u dvorani Pecara na Širokom Brijegu pred oko 500 gledatelja odigrana i humanitarna malonogometna utakmica “Vatrenih i humanih zvjezda”.
   
 • Hercegovina Vukovaru
  Poštovani posjetitelji,
  U tijeku je humanitarn akacija "Hercegovina Vukovaru"
   
   
Print View   Site Map   Login
Share |

Korektiv - Sva prava pridržava © 2010-2011